De ce să îți deschizi un magazin online?

Bună!

În ultimii ani online-ul prinde din ce în ce mai mult avânt. Toți micii întreprinzători încep să se facă cunoscuți prin intermediul diferitelor platforme de social media și tot mai mulți își deschid magazine online, lucru care, după părerea mea este benefic atât pentru vânzător cât și pentru client. Putem lua că exemplu situația actuală, creată de Corona Virus. Eu am câteva magazine preferate pe care le vizitam cel puțin o dată sau de două ori pe săptămâna și tare mult m-aș fi bucurat dacă își deschideau și un magazin online din care să-mi pot face cumpărăturile, in siguranță, din confortul casei.

magazin-online-la-cheie-1080x628

Cum deschidem un magazin online?

Nimic nu e prea greu. Există platforma Gomag. Platforma lor este atât de ușor de folosit încât unii dintre clienți își creează singuri magazinele. Gomag oferă tot ceea ce este nevoie pentru a vinde online. Iar dacă nu știți de unde să începeți, cel mai bine este să le cereți o ofertă pentru un magazin virtual la cheie.

Dacă ar fi să îmi deschid un magazin online, aș alege cel mai probabil să vând produse cosmetice sau cărți. Știu că poate nu mai sunt la fel de mulți cumpărători de cărți în zilele noastre, dar la capitolul cosmetice, sunt sigură că un astfel de magazin ar prinde la public.

Așadar, dacă vrei un magazin online gata de lansare, complet echipat cu tot ce trebuie, începând de la datele firmei și până la integrările cu firme de curierat, procesatori de plăti, facturare sau marketing, Gomag este o varianta super bună.

De ce să alegi Gomag? 

Sunt o mulțime de platforme online care fac același lucru. – probabil asta veți spune. Dar hai să va spun de ce aș alege eu Gomag. Lucrul care mă atrage cel mai mult e faptul  este o platformă 100% românească, complet securizată. Nu percep taxe pentru instalarea de aplicații și au un sistem care poate fi folosit pentru a ordona toate informațiile legate de cumpărătorii tăi.

teme-design-gomag

Tu ce mai aștepți? Dacă ai un magazin fizic și te gândești să intri și în mediul online, acum e cel mai bun moment.

19 thoughts on “De ce să îți deschizi un magazin online?

  1. Sa stii ca ma gândeam la un moment dat sa imi deschid dar am renuntat la idee momentan pentru ca sunt implicată în prea multe lucruri. Mulțumesc însă pentru recomandare. Platforma e foarte ok, stiu de la o persoană apropiata.

    Liked by 1 person

  2. Nu m-am gandit niciodata sa imi deschid un magazin. Credeam ca e mai greu. Dar cititind toate aceste informatii nu mi se pare foarte dificil.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s