Modă, modă și iar … modă

Fie că deschizi televizorul, laptopul sau o revista rătăcită pe birou de nu știu câte zile, mereu unul dintre subiectele principale va fi despre modă. Ce se mai poartă? Care sunt noile tendințe? Ce a mai apărut? Acestea sunt întrebările pe care și le-ar pune orice muritor de rând, la fel că mine, când vine vorba despre acest subiect. Nu m-am considerat niciodată o impatitimită a noului în ceea ce privește garderoba mea, însă îmi place să mă documentez din când în când.

De-a lungul timpului au apărut o mulțime de trenduri, mai mult sau mai puțin plăcute ochiului, bineînțeles, asta depinzând de privitor. Nu știu de voi, dar eu nu prea am agreat niciodată ținutele sport încununate cu o pereche de pantofi de gală, că să nu mai zic despre acei papuci cu puf cărora chiar nu le văd rostul într-o ținută de stradă. Când vine vorba de încălțăminte, am fost mereu genul de persoană care ar pune pe primul plan o pereche de botine de damă sau niște bocanci negri din piele, foarte ușor de asortat la multe ținute.

7-1

Lăsând încălțările deoparte, vreau să trecem la un alt capitol: gențile. Fiind reprezentantă a categoriei feminine sunt sigură că mini obsesia mea pentru genți (aproape de orice fel, cât mai multe posibil. ) este, sau sper să fie înțeleasă. Un trend din această categorie care ia avânt însă pe mine nu prea mă încântă sunt acele genți XXL, atât de mari încât poți să cari tot mapamondul cu tine. Poate că sunt practice atunci când ai nevoie de mai multe lucruri, însă nu mi se par deloc elegante. Gențile matlasate sunt și ele destul de în vogă sezonul acesta, și ce să vezi? Febra lor m-a prins și pe mine. Am ochit câteva modele superbe la categoria genți damă de pe Answer.

6-2

Pentru reprezentanții categoriei masculine am observat că în privința printurilor se respectă aceeași ” regulă” . Se pune accentul pe carouri, care sunt prezente peste tot: sacouri, bluze, pantaloni, chiar și modelul paltonului are aceste detalii.

1-4-1

Voi obișnuiți să adoptați noile tendințe sau faceți ca mine și alegeți ce vi se potrivește?

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2019, ediția de toamnă.

19 thoughts on “Modă, modă și iar … modă

 1. Adopt doar trendurile care imi plac cu adevarat si cele care mi se par ca au sanse sa mai existe si sezonul urmator. Papucii cu mata jumulita pe bareta si treningul cu sandale nu se numara printre ele, clar.

  Like

 2. Mai tot timpul am incercat sa tin cont de tendinte dar mereu am purtat ceea ce mi-a stat bine si ce am considerat eu ca se aseaza bine și ma avantajeaza, la fel si in cazul sotului meu.

  Like

 3. Am trenduri preferate și trenduri pe care le ocolesc și fug cât mă țin picioarele 🙂
  Dar întotdeauna țin cont de ce mi se potrivește, de stilul meu personal și fac combinații cu ce este în trend.
  Succes!

  Like

 4. Eu mereu aleg doar hainele care ma reprezinta, indiferent de tendinte. Prefer sa port ceva care sa imi placa si cu care sa imi stea bine. Succes la SuperBlog!

  Like

 5. De cele mai multe ori ce este la moda nu mi se potrivește, așa ca aleg sa port hainele, încălțămintea și accesoriile care ma avantajează.

  Like

 6. Ce faina e perioada aceasta pentru cumparaturi! Mi-am luat si eu niste incaltaminte, dar inca nu am gasit geanta perfecta.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s