Nu știu dacă toată lumea deține o mansardă dar sunt sigură că cei care au așa ceva sunt cu adevarat niște norocoși. De ce spun asta? Fiindcă o puteți transforma cu ușurință într-un mic colțișor de rai. Poate în cazul vostru nu a fost așa, dar eu mi-am dorit întotdeauna un loc doar al meu, pe care să mi-l amenajez după bunul meu plac.

Un pat sau un fotoliu, un birou și o bibliotecă plină cu titlurile preferate, câteva perne moi și fereste de mansarda VELUX prin care să pătrundă lumina care să viață întregii încăperi pe timpul zilei. Cred, defapt sunt sigură, că nu doar mie îmi place să stau trează noaptea și să privesc stelele, însă din cuza vremii reci de afară nu pot să fac asta tot timpul. Deci, am un motiv în plus pentru care aș avea nevoie de niște ferestre mari, care să-mi ofere o priveliște amplă, dar în același timp să mă țină departe de frigul de afară. Unde să mai adaug și faptul că puteți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, fiecare cu caracteristici care mai de care mai interesante. Ceea ce mi-a atras mie atenția și ce vreau să recomand cu drag sunt ferestrele de mansardă VELUX cu motor electric.

437_164_art_Fereastra_VELUX_INTEGRA

Acestea fac parte din gama Premium. Pot fi controlate cu ajutorul tabletei KLR 200 astfel încât să putem programa închiderea/ deschiderea ferestrei dupa bunul nostru plac. Senzorul de ploaie preinstalat din fabrică asigură închiderea ferestrelor încă de la primii stropi de apa iar filtrul pentru praf și insecte este integrat în mânerul de la partea superioară. Curățarea acestui filtru se realizează ușor, folosindu-se apă călduță. Această operațiune ar trebui făcută odată la 2-3 ani. Un alt avantaj pe care nu am putut să nu îl remarc este perioada de garanție de 15 ani.

Dacă avem ferestre, automat ne vor trebui și o serie de accesorii precum rulourile interioare și exterioare, jaluzelele interioare sau roletele exterioare. Acestea sunt concepute special pentru a se potrivi cu ferestrele de mansardă VELUX și promit să reducă căldura din interiorul încăperii cu până la 97% (în funcție de produs) și îmbunătățesc izolarea termică și pe cea fonică.

VELUX-GZL.png

Nu știu cum o fi în cazul vostru, însă pe mine m-au convins. Chiar sunt curioasă de părerea voastră. Aveti mansardă? Daca da, cum ați alege să o modernizați? Ați lua în calcul ferestrele de mansardă de la VELUX?

Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Ne auzim peste câteva zile cu două articole noi. 🙂