Cum să-ți modernizezi mansarda?

Nu știu dacă toată lumea deține o mansardă dar sunt sigură că cei care au așa ceva sunt cu adevarat niște norocoși. De ce spun asta? Fiindcă o puteți transforma cu ușurință într-un mic colțișor de rai. Poate în cazul vostru nu a fost așa, dar eu mi-am dorit întotdeauna un loc doar al meu, pe care să mi-l amenajez după bunul meu plac.

Un pat sau un fotoliu, un birou și o bibliotecă plină cu titlurile preferate, câteva perne moi și fereste de mansarda VELUX prin care să pătrundă lumina care să viață întregii încăperi pe timpul zilei. Cred, defapt sunt sigură, că nu doar mie îmi place să stau trează noaptea și să privesc stelele, însă din cuza vremii reci de afară nu pot să fac asta tot timpul. Deci, am un motiv în plus pentru care aș avea nevoie de niște ferestre mari, care să-mi ofere o priveliște amplă, dar în același timp să mă țină departe de frigul de afară. Unde să mai adaug și faptul că puteți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, fiecare cu caracteristici care mai de care mai interesante. Ceea ce mi-a atras mie atenția și ce vreau să recomand cu drag sunt ferestrele de mansardă VELUX cu motor electric.

437_164_art_Fereastra_VELUX_INTEGRA

Acestea fac parte din gama Premium. Pot fi controlate cu ajutorul tabletei KLR 200 astfel încât să putem programa închiderea/ deschiderea ferestrei dupa bunul nostru plac. Senzorul de ploaie preinstalat din fabrică asigură închiderea ferestrelor încă de la primii stropi de apa iar filtrul pentru praf și insecte este integrat în mânerul de la partea superioară. Curățarea acestui filtru se realizează ușor, folosindu-se apă călduță. Această operațiune ar trebui făcută odată la 2-3 ani. Un alt avantaj pe care nu am putut să nu îl remarc este perioada de garanție de 15 ani.

Dacă avem ferestre, automat ne vor trebui și o serie de accesorii precum rulourile interioare și exterioare, jaluzelele interioare sau roletele exterioare. Acestea sunt concepute special pentru a se potrivi cu ferestrele de mansardă VELUX și promit să reducă căldura din interiorul încăperii cu până la 97% (în funcție de produs) și îmbunătățesc izolarea termică și pe cea fonică.

VELUX-GZL.png

Nu știu cum o fi în cazul vostru, însă pe mine m-au convins. Chiar sunt curioasă de părerea voastră. Aveti mansardă? Daca da, cum ați alege să o modernizați? Ați lua în calcul ferestrele de mansardă de la VELUX?

Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Ne auzim peste câteva zile cu două articole noi. 🙂

32 thoughts on “Cum să-ți modernizezi mansarda?

  1. Same here. Si eu visez la coltisorul meu, asa cum l-am descris in articol. Pe viitor sper sa devina realitate.

   Like

 1. Nu am in prezent, dar cu siguranta daca ma voi muta la casa mea, iti voi face o casa cu mansarda, mi se pare ideala pentru diferite activitati. Ai mare dreptate, o poti transforma cu usurinta intr-un colt de rai.

  Liked by 1 person

 2. Am o mansardă, cu ferestre Velux și este o plăcere să admir cerul plin de stele, seara târziu sau răsăritul soarelui, dacă mă trezesc :), cum plouă …
  Mi-am amenajat un loc de lucru, cărțile,sunt în majoritatea lor acolo, am un fotoliu confortabil… este un loc minunat.
  Mulțumim pentru recomandări!

  Liked by 1 person

 3. Ferestrele de mansarda pot schimba intraga casa noi avem in bai si in living, este cea mai buna decizie pe care am luat-o cand am facut casa.

  Liked by 1 person

 4. Si eu visez la o mansarda cu feresyre mari si un colt in care sa stau sa citesc, sa beau un ceai sau sa scriu pe blog. Poate la un moment dat o sa am si eu mansarda.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s