Pregătiți de primăvară?

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia așteptam să se mai încălzească. Îmi era dor de soare, de lumină, de căldura. Am început pregătirile pentru primăvară încă de pe la jumătatea lunii Februarie, cand am făcut curățenie generală în garderobă. Un alt motiv pentru care mă bucur de noul sezon este faptul că pe 26 Februarie s-a dat startul înscrierilor în competiția Spring SuperBlog 2019. Este a 18 – a ediție, deci avem de sărbătorit un majorat! Daca în anii trecuți nici măcar nu aveam blog sau pur și simplu urmăream și susțineam din umbră diferite persoane, anul acesta am decis să iau frâiele în mână și să mă aventurez și eu. Merită să te înscrii și tu în competiție? Categoric, DA!

 • îți perfecționezi abilitățile de comunicare in online;
 • te disciplinezi; înveți să te descurci cu termene limită și să îți mulezi conținutul pe anumite teme.
 • îți faci o mulțime de prieteni noi;
 • poți să acumulezi experiență, cunoștințe noi din diferite domenii, te dezvolți;
 • ai ocazia de a te afirma.

Nu te-am convins încă? Atunci hai să îți prezint un pic și listele de sponsori și colaboratori.

Sponsorii care ne susțin în ediția aceasta sunt: AIA Proiect, Anunțul Telefonic, Autogedal, Auto Schunn, Borealy, Christian Tour, Cutia.ro, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorița Neptun, SomProduct, Sidonia.ro, Smart Diet, Travel Minit și Vindem-Ieftin.ro.

Parteneri media: re7Consulting, Catchy.ro, Chic-Elite, Cinemap, Connect, Comunicatedepresa.ro, CREADIV, Fashion8, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, Seolium, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: alina-gheorghe.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, ocartenescrisa.wordpress.com, opisicaneagra.ro, pisicapesarma.ro, presainblugi.com, robintel.ro, sexulslab.ro, StoianCiprian.blog, tssecrets.com, visatorprinlume.ro.

Competiția a început de pe 1 martie și va dura până în 18 aprilie. Vă puteți înscrie oricănd, chiar dacă concursul este deja în desfășurare. Daca v-am pus pe gânduri și vreți să aflați și voi cât mai multe informații despre competiție, vă invit pe site-ul lor ca să citiți regulamentul. Cine știe, poate v-om fi competitiori. 🙂

Mult succes, dragilor!

25 thoughts on “Pregătiți de primăvară?

 1. Super, bafta multa ! sie u amparticipat acum multi ani la aceasta competitie, foarte frumos dar eu nu mai am timpul necesar

  Like

  1. Sincer, nici eu nu prea am timp, insa incerc sa ma tin. E prima data cand particip si vreau sa vad cum ma descurc. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s